• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Кілька продуктів позбавляють сил

    Опубликовано: 2022-02-20 08:08:59

    Основне призначення сніданку полягає у насиченні людини енергією, проте вживання деяких продуктів може стати цьому перешкодою. Про те, які харчові звички позбавляють сил, читайте нижче, інформує Ukr.Media.

    Кава

    Першою у цьому списку опинилася кава. Річ у тім, що з часом наднирники, які виробляють кортизол і адреналін після чашки напою, звикають до підбадьорливого ефекту кофеїну і припиняють на нього реагувати.

    Хлібобулочні вироби і солодощі

    Також не слід надавати перевагу хлібобулочним виробам і солодощам, таким як пластівці або йогурти. Причиною для цього стає активізація цими продуктами підшлункової залози, яка за допомогою інсуліну намагається відрегулювати рівень цукру у крові. Як результат — втома і дратівливість.

    М’ясні продукти

    Серед м’ясних продуктів фахівці рекомендують виключити з меню сніданку сосиски, ковбасу і червоне м’ясо. Це пов’язано з тим, що на перетравлення такої їжі організм витрачає чималу кількість енергії. Тому після такого сніданку замість насичення приходить відчуття втоми.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.