• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Intel відклала випуск відеокарт Arc і готує хмарний ігровий сервіс

    Опубликовано: 2022-02-18 13:30:31

    Сайт Engadget повідомив про поточні плани Intel щодо випуску відеокарт Arc Alchemist, посилаючись на презентацію Intel для інвесторів Investors Day 2022.

    З того часу, коли Intel 9 грудня заявила про випуск відеокарт Arc, офіційні відомості про них надходили в малих кількостях. На виставці CES 2022 компанія Intel розкрила перші подробиці, але не було показано ні параметри моделей, ні результати тестів.

    За новими даними, підрозділ Intel The Accelerated Computing Systems and Graphics Group (AXG) випустить 4 млн дискретних відеокарт у 2022 році. Відеокарти для настільних ПК будуть доступні у другому кварталі (а не в першому, як повідомлялося раніше), а відеокарти для робочих станцій — у третьому. У першому кварталі оцінити можливості відеокарти Arc зможуть покупці ноутбуків. При цьому згаданий продукт Celestial для ентузіастів, але поки що не ясно про що йдеться.

    У презентації згадають Project Endgame, який дозволить гравцям отримати доступ до відеокарт Intel Arc через онлайн-сервіс. Як вважає редакція сайту Tom's Hardware, це хмарний ігровий сервіс (на зразок GeForce NOW від Nvidia). Project Endgame буде доступний цього року.

    Андрей Квятковский

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.