• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Британії рекомендували масову вакцинацію дітей 5-11 років

    Опубликовано: 2022-02-17 18:00:27

    У середу, 16 лютого, англійські чиновники виступили з пропозицією вакцинувати дітей у віці від п'яти до одинадцяти років. Причиною такої ініціативи стала можлива нова хвиля СOVID-19.

    Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Reuters.

    У середу, 16 лютого, британський уряд виступив з пропозицією почати вакцинувати від COVID-19 дітей у віці від 5 до 11 років. Таке рішення було прийнято пізніше ніж в інших країнах, наприклад в США або Ізраїлі, де вакцини пропонуються всім дітям в такій віковій групі. Зараз у Британії пропонують вакцинувати тільки найбільш вразливі групи дітей.

    "Основна мета пропозиції щеплень дітям - підвищити їх захист напередодні можливої майбутньої хвилі COVID-19" - заявив Вей Шен Лім, голова Об'єднаного комітету з вакцинації та імунізації (ОКВІ) COVID-19.

    ОКВІ заявив, що для даної вікової групи існує Педіатрична вакцина від компанії Pfizer, з інтервалами між дозами в 12 тижнів.

    Всі чотири країни Сполученого Королівства виконали вказівки ОКВІ по поширенню вакцини від COVID-19, а Шотландія та Уельс вже заявили, що приймуть рекомендації щодо вакцинації дітей 5-11 років.

    Нагадаємо, що в Україні можуть ввести вакцинацію для дітей від 5 років.
     
    Инф. rbc.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.