• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Як я боролася за щастя стати матір'ю і отримала довгоочікуваний результат

    Опубликовано: 2022-02-07 17:46:08

    Зараз мені 42 роки. Із висоти прожитих років розумію, що є речі, які неможливо купити за гроші. Це я говорю про дитину, яка дісталася нашій родині зовсім не легко.

    Як все починалося

    Була впевненість в тому, що все у нас вийде. Адже успіх у всіх інших сферах життя підтверджував це правило. Але минув рік. Я не сумувала, вирішила за порадою лікарів розслабитися, дати своєму організму час. Активно вживала вітаміни, багато відпочивала, намагалася не нервувати, щоб уникати стресів.

    Довелося обійти не одного лікаря. Зверталася я в основному в приватні клініки. Де фахівці давали мені різні поради. Об'єднувало їх лише одне – результату від таких відвідувань не було. Відчай з'явився ближче до 40 років. Я чітко відчула, що час біжить невблаганно, я не молодію, а довгоочікувана вагітність так і не наступила.

    Тоді було прийнято рішення діяти більш рішуче. Діагноз я свій вже знала, тому вирішила не відступати та почати лікування безпліддя. Послугами сурогатної матері користуватися не хотілося, було прийняте рішення виносити та народити малюка самостійно. Нашим порятунком було тільки ЕКО.

    Пощастило знайти кращу клініку з першого разу

    За роки безуспішних спроб завагітніти я не думала, що мені зразу вдасться знайти клинку, де дійсно зможуть допомогти. Але звернення до ICSI clinic мене не розчарувало. А допоміг мені репродуктолог Олександр Дарій, за що величезне йому спасибі.

    Якщо у вас також є проблеми із зачаттям, спробуйте звернутися в ICSI clinic. У підсумку ви отримаєте:

    • індивідуальний підхід, справжню участь в проблемі;
    • можливість отримати допомогу досвідчених лікарів (клініка працює 22 роки);
    • обслуговування з використанням сучасного обладнання.

    Ціновий сегмент цього медичного закладу – середній та вище середнього. Він ідеально підійде для тих, хто шукає для себе тільки найкраще та безпечне, не хоче ризикувати здоров'ям та витрачати марно гроші.

    Завагітніти за допомогою ЕКО вдалося також з першої спроби. Спочатку я пройшла ряд аналізів, які показали, що є всі шанси найближчим часом стати мамою. Для мене була розроблена індивідуальна схема лікування. Були отримані пункції фолікулів та сперма. Я особливо хвилювалася, коли ембріонів переносили в матку, боялася, що вони не приживуться. Але все вийшло краще, ніж очікувала. Дуже шкодую, що не пішла на ЕКО раніше. Сьогодні я щаслива мама сина, яка мріє ще й про донечку в найближчий час.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.