• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Кілька речей лише погіршують стан шкіри

    Опубликовано: 2022-02-08 08:48:43

    Зіпсувати свою шкіру можна за допомогою кількох речей, як передає Интернет-издание для девушек и женщин от 14 до 35 лет Pannochka.net

    Ці кілька речей лише погіршують стан вашої шкіри. Зіпсувати свою шкіру можна за допомогою кількох речей.

    Ми, як завжди, за красу і здоров’я, тому знову розповідаємо про невідомі факти про шкіру і про те, що їй шкодить, інформує Ukr.Media.

    Наволочка

    Одна з найнебезпечніших речей для шкіри обличчя — брудна наволочка. На ній накопичується величезна кількість бактерій, бруду і ваших власних старих клітин. Це справжня біологічна бомба, тому не забувайте її знешкоджувати хоча б раз на два тижні.

    Заміна косметики

    Постійна заміна косметики для шкіри страшніша за будь-який фільм жахів. Не встигнувши звикнути до одного складу, вона змушена одразу ж пристосовуватися до нового. Так і алергію можна заробити.

    Засоби для укладання волосся

    Оберігайте шкіру від потрапляння на неї засобів для укладання волосся. У їх складі містяться речовини, які не просто забивають пори, але практично заклеюють їх, не даючи поту вільно виділятися.

    Часте корегування брів

    Занадто часте корегування брів також може завдати шкоди шкірі. Висмикуючи волоски, ви створюєте мікропоранення, тому не забувайте після сеансу обов’язково протирати оброблену зону знезаражувальним лосьйоном. Також пам’ятайте, що ранки мають встигати гоїтися між процедурами.

    Одяг у пластикових чохлах, пакетах

    Не зберігайте одяг у пластикових чохлах або пакетах. Так, від пилу ви, можливо, його й врятуєте, але ось шкіра спасибі не скаже. Чим довше пластик і одяг зіштовхуються, тим більше шкідливих хімікатів потрапляє у тканину, а там недалеко до запалень та інших інфекцій.

    Відсутність сонцезахисного засобу

    Згадайте сонячні дні. Ви їдете у машині, і ось одна половина тіла у затінку, а інша під палючими променями. Ви ж, звичайно ж, скористалися засобом від засмаги? І, звичайно ж, знаєте, що його відсутність у цьому випадку призведе до сонячного опіку?

    Тривалі телефонні розмови

    Відверта телефонна розмова з подругою може стати великою проблемою для здоров’я шкіри. Уся справа у бактеріях, які накопичуються на слухавці. Не забувайте періодично протирати вашого портативного друга антибактеріальними серветками. Все ж таки де він лише не лежав.

    Кондиціонер

    Без кондиціонерів не обходиться жоден офіс, тому, щоб не перетворити шкіру на зморшкуваті родзинки, запасіться водою і зволожуючими кремами. Адже кондиційоване повітря висушує шкіру краще за будь-який фен.

    Пасивне паління

    Пасивне паління нічим не краще за активне, воно викликає ті ж самі зморшки і передчасне старішання.

    Відсутність відпочинку від макіяжу

    На кілька днів відмовляйтеся від макіяжу, давайте шкірі можливість подихати і відпочити, щоб запобігти появі ознак старішання.

    Відсутність турботи про губи

    Пам’ятайте про губи. Їм також необхідні зволоження і турбота. Використовуйте спеціальні креми, а не ті, що потраплять під руку. Ви ж не змащуєте щоки кремом для ніг?

    Брудні сонячні окуляри

    Не забувайте протирати сонячні окуляри. Бактерії, що скупчуються на них, можуть викликати подразнення і висип на переніссі.

    Воскова епіляція

    Це травмуюча процедура, після якої шкірі необхідно давати хоча б три тижні на відновлення. Тож спробуйте збільшити інтервал між походами на епіляцію, щоб пізніше не мати проблем з врослими волосками і іншими не дуже естетичними речами (ми маємо на увазі прищі).

    Використання скрабів

    Скраби на те й скраби, що вони жорсткі і покликані відлущувати ороговілі клітини, тому й використовувати їх потрібно нечасто. А інакше шкіра ще не встигне відновитися, і ви просто будете її дряпати.

    Надмірне вживання солі

    Надмірна кількість солі у вашому раціоні призводить до порушення водного балансу, а це означає, що й до сухості шкіри, яка, як і ми, без води жити не може.

    Відсутність контролю за гостротою зору

    Не забувайте щороку перевіряти зір. Примружуючись та намагаючись побачити щось важливе, ви вкотре напружуєте м’язи обличчя і створюєте нові зморшки.

    Голодування

    Голодування шкодить шкірі не менше, ніж шлунку. Брак вітамінів і мінералів призводить до тьмяного кольору обличчя та втрати еластичності.

    Гарячий душ

    Тривалий гарячий душ може бути приємним для вас, але не для шкіри. Гарячі цівки води вимивають верхній шар епідермісу, що призводить до свербіння, лущення і сухості.

    Вода у басейні

    Хлорована вода у басейні — наш найгірший ворог. Усі про це знають, але чомусь продовжують нехтувати правилами гігієни. Обов’язково приймайте душ після запливів, використовуючи якісні гелі для душу та гарне мило.

    Сон з макіяжем

    Очевидно, що спати з макіяжем — це страшний сон будь-якої освіченої дівчини, але ми, мабуть, ще раз коротко пояснимо, чому: бактерії, забиті пори, запалення, прищі, забагато витрат на косметологію і лікувальні мазі.

    Зневоднення

    Зневоднення укупі з кофеїном призводять до прискореної появи зморшок. Тому або пийте по 2 літри на день, або обмежтеся маленькою чашкою кави під час сніданку.

    Вичавлювання прищів

    Вичавлювання прищів призводить до збільшення терміну загоєння запалень. До того ж у такий спосіб ви «заганяєте» бактерії, що стали причиною ненависного прища, ще глибше у шкіру, додатково заносячи інфекції, чим і даруєте життя ще одній проблемі, яка виникне, щойно зникне стара.

    Стрес

    Стрес — причина появи пігментних плям і почервоніння. Безумовно, уникнути його неможливо, але варто спробувати зменшити. Вас розлючує знайомий нахаба? Припиніть з ним спілкуватися!

    Цукор

    Цукор, як і сіль, корисний лише у помірних кількостях. Якщо сіль зневоднює, то цукор впливає на колаген, який робить шкіру пружною. Тому надмірна кількість цукерок призводить не лише до зайвої ваги, але й до в’ялості шкіри.

    Сидячий спосіб життя

    Сидячий спосіб життя заважає крові вирувати по судинах, а це означає, що шкіра не отримує її у достатній кількості. Тому у вас є вибір: багато спорту і гарний колір обличчя або сидіння з прищами та тьмяним кольором обличчя.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.