• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ці продукти слід скоротити після 60 років

    Опубликовано: 2022-02-08 06:34:27

    З віком порушується моторика кишечника, тому потрібно допомагати роботі шлунково-кишкового тракту, інформує Ukr.Media.

    Солодощі, солоні продукти, червоне м’ясо і біле борошно — продукти, які рекомендовано поступово прибирати з раціону після 60 років.

    «Потрібно вибирати продукти з низьким глікемічним індексом. Якщо раніше ви любили шоколадки, варто перейти на пастилу. Якщо раніше любили тістечка, то переходимо на мармелад. Також слід скоротити кількість жирів в вживаних вуглеводах. З віком порушується моторика кишечника. Щоб поліпшити роботу шлунково-кишкового тракту, ми повинні вживати більше клітковини».

    Після 45-50 років кількість калорій має щорічно скорочуватися на 3%. Потрібно поступово припиняти їсти солоні продукти і ті, до складу яких входять прості вуглеводи.

    Також варто скоротити кількість червоного м’яса в раціоні — не більше двох разів на тиждень, а після 60 років — до 100 грамів на день. В ідеалі треба замінити його на біле м’ясо. Одночасно з цим перейти з білого борошна на цілозернове, висівкове і житнє, а з кисломолочної продукції вживати кефір і ряжанку, які нормалізують мікрофлору кишечника.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.