• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Лікарі виявили, що попкорн позитивно впливає на стан серця людини

    Опубликовано: 2022-02-04 15:48:04

    Лікарі виявили, що попкорн позитивно впливає на стан серця людини. Для здоров’я серця корисно їсти попкорн, як передає Интернет-издание для девушек и женщин от 14 до 35 лет Pannochka.net

    Дієтологи розповіли, який популярний продукт є суперфудом для здоров’я серця, інформує Ukr.Media.

    За словами лікарів, таким продуктом є попкорн. Однак слід розуміти, що йдеться про продукт, який був приготований без використання цукру, олії, солі та ароматизаторів. Такий попкорн не лише зміцнює серце, а й нормалізує процес травлення і покращує стан шкіри. У іншому разі, він може стати причиною ожиріння і супутніх йому захворювань, а у деяких випадках смакові добавки після нагрівання можуть провокувати фіброз легенів і розвиток хвороби Альцгеймера.

    «Повітряна кукурудза, з якої готують попкорн, містить вітаміни групи В, залізо, цинк, мідь, калій, магній, фосфор, марганець і поліфенольні антиоксиданти. Усі ці елементи допомагають знижувати ризик серцево-судинних захворювань і виникнення проблем з травленням», — розповіли фахівці.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.