• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Як можна профілактувати мігрень: поради лікарів

    Опубликовано: 2022-01-30 15:28:04

    Певні дії можуть зменшити частоту нападів мігрені.

    Як можна профілактувати мігрень: поради лікарів. Певні дії можуть зменшити частоту нападів мігрені.

    Кардіологи розповіли, якими способами можна мінімізувати прояв мігрені, інформує Ukr.Media.

    Перш за все лікарі пояснили, що мігрені — захворювання спадкове. Повністю вилікуватися від нього не можна, але є способи звести симптоми і частоту проявів недуги до мінімуму.

    Так, ефективними методами профілактики мігрені є регулярне приймання спеціальних препаратів, які призначені лікарем, і корегування способу життя.

    Найчастіше провокують напади шкідливі звички і нездоровий спосіб життя. Так, для людини з цим діагнозом особливу небезпеку становлять алкоголь, кофеїновмісні напої, пропуски приймання їжі, велика кількість напівфабрикатів, солінь, харчових добавок і витриманих сирів у раціоні. Також небезпеку становлять стреси, надмірні фізичні навантаження і недостатня кількість сну.

    Крім того, експерти попередили, що тригерами для нападів головного болю можуть стати гормональні зміни і зовнішні фактори. До останніх можна зарахувати яскраве миготливе світло, гучні звуки і сильні аромати.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.