• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Що буде з організмом, якщо кинути палити до 45 років

    Опубликовано: 2022-01-28 15:48:30

    Щоденне паління підвищує ризик серцево-судинних захворювань в кілька разів, як передає Интернет-издание для девушек и женщин от 14 до 35 лет Pannochka.net

    Великомасштабне дослідження показало що буде з організмом, якщо кинути палити до 45 років. Щоденне паління підвищує ризик серцево-судинних захворювань в кілька разів.

    В Австралійському національному університеті провели великомасштабне дослідження про вплив куріння на серцево-судинну систему людей. За словами вчених, курці гинуть в тричі частіше від хвороб серця і судин, ніж ті хто не палить. Також у курців вище ризик серцевого нападу та інсульту — приблизно удвічі. Про це повідомляє видання BMC Medicine, інформує Ukr.Media.

    Сім років вчені спостерігали за 188 167 жінками і чоловіками старше 45 років. Серед об’єктів дослідження були як курці, так і ті хто не палить. Під час експерименту фахівці враховували статеву приналежність, місце проживання, кількість вживаного алкоголю, вік, соціальний статус і заробітну плату випробовуваних.

    За оцінками вчених, в Австралії курять 2,7 мільйона жителів з 25 мільйонів. В середньому більше 17 курців на добу помирають від захворювань судин і серця. Однак дослідники запевняють, люди, які кинули палити до 45 років, знизять ризик виникнення у себе подібних захворювань на 90%.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.