• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Вчені в ході дослідження виявили нову ознаку аутизму у дітей

    Опубликовано: 2022-01-28 08:08:58

    Вона проявляється в нестандартних смакових пристрастях.

    Вчені в ході дослідження виявили нову ознаку аутизму у дітей. Вона проявляється в нестандартних смакових пристрастях.

    Американські вчені з Університету штату Пенсільванія в ході дослідження виявили нову ознаку наявності аутизму у дітей. У більшості хворих фахівці зафіксували нетипову харчову поведінку, інформує Ukr.Media.

    Зазвичай, вона проявляється в нестандартних смакових пристрастях дитини. Наприклад, у неї може виникнути бажання вживати строго певну їжу тільки однієї форми або одного кольору. Крім того, діти з аутизмом можуть мати гіперчутливість до текстури продукту і до його температури. Вони рідко відмовляються від своїх смакових уподобань і майже не змінюють звичного раціону харчування. Іноді хворі малюки ховають їжу в кишеню.

    Експерт дослідження Кіт Вільямс зазначив, що не слід плутати нетипову харчову поведінку зі звичайними капризами дітей. В останньому випадку діти, зазвичай, з часом змінюють своїм бажанням і додають в раціон нові продукти. Ті, хто хворий на аутизм, навпаки, ніколи не допустять нововведень.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.