• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Лікар з Британії порекомендував запастися гірким шоколадом при схудненні

    Опубликовано: 2022-01-27 15:48:36

    Частка вмісту какао повинна бути не менше 75 %, як передає Интернет-издание для девушек и женщин от 14 до 35 лет Pannochka.net

    Лікар з Британії порекомендував запастися гірким шоколадом при схудненні. Частка вмісту какао повинна бути не менше 75 %.

    Британський лікар-дієтолог Майкл Мослі назвав доступні всім ласощі, які допоможуть уникати переїдання людям, що стежать за своєю вагою. Фахівець розкрив користь темного шоколаду, інформує Ukr.Media.

    Експерт повідомив, що бажаючі схуднути стикаються з такою проблемою, як сильна тяга до солодкого і схильність до зривів. Часто дієта переривається після того, як людина раптово відступає від наміченого раціону і дозволяє собі з’їсти солодощі і шкідливу їжу у великій кількості.

    На щастя, дієтологи знайшли спосіб уникати таких зривів. Майкл Мослі радить завжди тримати вдома темний шоколад з часткою какао не менше 75 %. Його варто їсти, коли раптово сильно захочеться солодкого.

    Медик стверджує, що темний шоколад буде набагато корисніший жирних та інших десертів з великою кількістю цукру.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.