• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • США хочуть надати Україні додаткову економічну підтримку - Блінкен

    Опубликовано: 2022-01-28 09:45:49

    Сполучені Штати Америки розглядають питання про надання Україні економічної підтримки на тлі стягування російських військ до українського кордону.

    Про це державний секретар США Ентоні Блінкен повідомив сьогодні на брифінгу у Вашингтоні. Брифінг транслювався на сторінці Держдепу в Youtube.

    «Ми знаємо, що економіка України і фінансова ситуація страждають від цієї кризи. І так само, як ми зміцнюємо безпеку України, ми також шукаємо можливості, як підтримати її економіку, крім тієї суттєвої допомоги, яку надаємо. Наші європейські союзники і партнери вживають таких самих заходів», — підкреслив Блінкен.

    Як повідомляв УНІАН, 17 грудня 2021 року МЗС РФ оприлюднив проєкт договору між РФ і США про «гарантії безпеки» і проєкт Угоди про заходи щодо забезпечення безпеки Росії і держав-членів НАТО. Зокрема, Росія пропонує НАТО відмовитися від прийняття України до Альянсу, а також «від будь-якої військової діяльності на території України». Також РФ пропонує США не створювати військові бази на території країн колишнього СРСР і не приймати ці країни в НАТО.

    Инф. finance.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.