• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У США обмежили використання двох препаратів для лікування COVID

    Опубликовано: 2022-01-26 16:30:44

    Управління санітарного нагляду за якістю харчових продуктів і медикаментів США (FDA) заявило, що воно скоротить використання двох методів лікування моноклональними антитілами. За даними чиновників, ймовірно, ці препарати не працюють проти штаму "Омікрон".

    Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на medicalxpress.

    Комбіновані препарати бамланівімаб/етесевімаб та казирівімаб/імдевімаб, вироблені Eli Lilly та Regeneron, показали хороші результати проти більш ранніх варіантів COVID-19. Проте тільки третя терапія антитілами, розроблена GlaxoSmithKline, залишилася сильною проти "Омікрону".

    Національні інститути охорони здоров'я оновили свої рекомендації, щоб рекомендувати клінікам не використовувати перші два методи лікування пацієнтів з COVID-19 з легким і середнім ступенем тяжкості через їхню знижену ефективність.

    Згідно з останніми даними, нова директива обмежує використання продуктів Eli Lilly та Regeneron "тільки у тих випадках, коли пацієнт, ймовірно, був інфікований або піддавався впливу варіанта, сприйнятливого до цих методів лікування".

    Нагадаємо, з середи Нідерланди послаблять COVID-обмеження. Бари, ресторани, музеї, театри матимуть змогу відновити роботу.

    ІВАННА ШОВКУН
     
    Инф. rbc.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.