• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Діабетикам варто звернути увагу на деякі продукти

    Опубликовано: 2022-01-26 15:48:32

    Дієтологи порадили діабетикам вживати, певні продукти, інформує Ukr.Media.

    Фахівці виділили три найбільш корисних продукти для людей з діабетом — квасолю, гречку, імбир, як передає Интернет-издание для девушек и женщин от 14 до 35 лет Pannochka.net

    Квасоля

    Медики відзначають, що, засвоюючись специфічним чином, вона ефективно захищає від коливань рівня цукру у крові, його підвищення. Особливо корисною є зелена стручкова квасоля — її споживання може забезпечувати профілактику захворювання на цукровий діабет 2 типу.

    Гречка

    Продукт відрізняється великою кількістю складних вуглеводів, їх перетравлення полегшує перебіг діабету. Дієтологи вказали на важливу перевагу гречки — її низький глікемічний індекс.

    Імбир

    Йому притаманний протизапальний ефект, що сприяє у тому числі й поліпшенню чутливості тканин організму до інсуліну. За словами фахівців,

    «регулярне вживання імбиру у їжу стабілізує перебіг цукрового діабету другого типу».

    Стаття призначена лише для ознайомлювальних та освітніх цілей і не замінює професійні медичні консультації, діагностику або лікування. Завжди консультуйтеся зі своїм лікарем з будь-яких питань, які можуть виникнути у вас про стан здоров’я.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.