• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Домашні маски проти лупи

    Опубликовано: 2022-01-24 15:28:16

    Ефективні натуральні засоби.

    Рецепти домашніх масок проти лупи. Ефективні натуральні засоби.

    Домашні маски проти лупи мають низку переваг. По-перше, вони доступні. По-друге, всі компоненти є натуральними. По-третє, вони приносять користь, допомагають нам боротися із цією проблемою. А рецептів настільки багато, що вже точно кожна жінка для себе щось, та підбере.

    Домашні маски проти лупи справляються не тільки з проблемою сухості і лущення шкіри. Крім того вони покращують здоров’я шкіри голови, і відповідно — змінюють на краще зовнішній вигляд волосся, інформує Ukr.Media.

    Домашні маски проти лупи: правила застосування

    Домашні маски проти лупи різноманітні, підібрати для себе потрібну — простіше простого. Варто, однак, пам’ятати про дві дуже важливі речі. Якщо домашні засоби проти лупи вам не допомагають, варто пройти обстеження у лікаря-трихолога — це перше. Друге — перед застосуванням маски протестуйте одну, щоб уникнути великої алергічної реакції: суміш потрібно нанести на зап’ястя, якщо через 15 хв не буде почервоніння, використовуйте маску сміливо! Якщо буде — варто відмовитися.

    Домашні маски проти лупи рекомендують проводити курсами від одного до двох місяців з періодичністю 1-2 рази на тиждень. Відразу вибрати рецепт, який вам підійде досить складно. Кілька проб і помилок допоможуть знайти ідеально відповідний склад. Не варто часто міняти маски проти лупи, підберіть щось інше лише тоді, коли після декількох сеансів результату немає. Якщо ви знайшли підходящий і дієвий засіб, для закріплення результату, після 2-3 місяців «відпочинку» повторіть курс лікування лупи.

    Домашні маски проти лупи: рецепти

    Найпопулярнішою домашньою маскою проти лупи є маска з цибулиння. 2-3ст. л. цибулиння, 2ст. л. кори дуба залийте 1 л окропу. Варіть на слабкому вогні протягом години. Остудіть, процідіть. Змочіть голову відваром, утепліть целофаном і залиште на пару годин. Потім змийте волосся теплою водою. Процедуру повторюйте 2 рази в тиждень.

    Не менш популярні домашні маски на основі олії. В якості олійної основи ідеально підійде оливкова, мигдальна, персикова, касторова олія. В якості додаткових компонентів в маску проти лупи часто додають: жовток, майонез, мед, настоянки з трав, лимон, сік редьки, ефірні олії. Ось приклад такої маски — 4 ст. л. оливкової олії і сік ½ лимона змішати, нагріти на водяній бані і в теплому вигляді втерти в шкіру голови за годину до миття волосся.

    Екзотична за компонентами, але вельми ефективна маска для волосся проти лупи з пивом і сиром. 150 г сиру (якщо волосся сухе, підійде жирний сир, для жирного ж, навпаки, знежирений) і 1 стакан пива. Добре збитий засіб нанести на корені, а залишок розподілити по всій довжині волосся. Тримати на волоссі маску потрібно пів години, потім змити — спершу теплою водою, потім вимити голову шампунем.

    Рецепт маски для волосся проти лупи з кефіром також підійде багатьом. 1 стакан кефіру ретельно перемішати з 1 курячим яйцем. Засіб нанесіть, легенько втираючи пальцями в корені волосся, тримаємо на волоссі протягом пів години. Потім засіб змивається шампунем.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.