• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ізраїль дозволив використовувати пігулки Pfizer від COVID-19

    Опубликовано: 2022-01-21 08:08:02

    Пероральний препарат компанії Pfizer Паксловід (Рaxlovid) для лікування COVID-19 отримав екстрений дозвіл від Міністерства охорони здоров’я Ізраїлю. Країна замовила сотні тисяч доз, щоб допомогти населенню боротися із хвилею штаму Омікрон. Про це повідомляє The Times of Israel.

    Перші 100 тисяч доз надійдуть до країни в середу, 29 грудня, і протягом кількох днів їх розподілять по лікарняних касах.

    За результатами другої та третьої фази дослідження Pfizer оголосив про скорочення госпіталізацій або смертельних випадків на 89% під час призначення Паксловіду протягом трьох днів після появи симптомів ковіду та на 85%, якщо розпочинати лікування протягом п’яти днів.

    Очікується, що таблетки будуть настільки ж ефективні проти нового штаму Омікрон, оскільки вони не націлені на білок, у якому міститься більшість мутацій цього штаму, що викликають занепокоєння.

    Раніше МОЗ Японії схвалив використання перорального препарату для лікування COVID-19 від американської фармацевтичної компанії Merck.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.