• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Названий незвичайний симптом при зараженні Омікроном

    Опубликовано: 2022-01-21 07:24:57

    Одним із незвичайних симптомів після зараження новим варіантом коронавірусу Омікрон є втрата апетиту. Про це 18 грудня повідомляє британське видання Express з посиланням на результати дослідження команди ZOE Covid Symptom – додатку, в якому користувачі відзначають симптоми.

    Експерти провели дослідження на основі даних програми, що відстежує найчастіші ознаки COVID-19.

    На основі цих даних з’ясувалося, що 50 відсотків у хворих на омікрон-штам найчастіше виникав нежить, підвищувалася стомлюваність, також пацієнти скаржилися на часте чхання, першіння в горлі та головний біль. Крім того, кілька пацієнтів поскаржилися на втрату апетиту, з’ясували вчені.

    Омікрон-штам поширюється «надзвичайно швидко», заявила і Всесвітня організація охорони здоров’я. Випадки зараження цим штамом на 18 грудня виявлено у 89 країнах, зокрема в Україні.

    Пацієнт, у якого вперше в Україні виявили Омікрон, раніше вже перехворів на коронавірус, причому всього кілька місяців тому.

    Раніше вчені заявили, що ризик повторного зараження при Омікрон-штамі вп’ятеро вищий, ніж за Дельта.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.