• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Україні дозволили випробування ліків від COVID-19

    Опубликовано: 2022-01-14 18:00:15

    В Україні дозволив проведення клінічного випробування лікарського засобу, призначеного для лікування коронавірусу. Такі заходи спрямовані на запобігання виникненню та поширенню COVID-19.

    Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу МОЗ.

    Так, досліджувати будуть порошок альтеплазу і розчинник для приготування розчину для ін'єкцій/інфузій.

    "Відкрите рандомізоване дослідження фази IIb/III із послідовним адаптивним безперервним дизайном, що проводяться в паралельних групах, для оцінки ефективності та безпеки щоденного внутрішньовенного введення альтеплази курсом до 5 днів на додаток до стандартної терапії порівняно із застосуванням тільки стандартної терапії у пацієнтів з гострим респіраторним дистрес-синдромом (ГРДС), викликаним інфекцією 19", - йдеться у повідомленні.

    Нагадаємо, ВООЗ внесла в список препаратів, рекомендованих для лікування COVID, два нові лікарські засоби. Застосування препаратів призвело до поліпшення показників виживання та зниження потреби в апаратах штучної вентиляції легень (ШВЛ).

    ІВАННА ШОВКУН

    Инф. rbc.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.