• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Не може бути безпеки Європи без безпеки України – Боррель

    Опубликовано: 2022-01-06 17:00:23

    Не може бути безпеки Європи без України. Будь-які обговорення питань безпеки в Євросоюзі мають відбуватися за участю ЄС та України. Про це заявив сьогодні високий представник ЄС із зовнішньої й безпекової політики Жозеп Боррель на брифінгу за підсумками поїздки на Донбас.

    "Питання безпеки Європи та безпеки України, оскільки Україна є частиною Європи – це те питання, яке насамперед стосується українців і європейців", – сказав Боррель.

    "Не може бути безпеки Європи без безпеки України. Будь-які обговорення питань безпеки в ЄС мають відбуватися за участю ЄС і за участю України. Усі питання, що стосуються безпеки України, насамперед мають обговорюватися за участю України. Все, що стосується безпеки ЄС, повинно відбуватися у консультації з країнами ЄС і за участю країн ЄС, саме тому ми перебуваємо у консультаціях зі США й іншими країнами", – додав він.

    Дипломат зазначив, що мета його візиту до України — ще раз підтвердити безумовну підтримку з боку ЄС незалежності, суверенітету та територіальної цілісності країни.

    Вадим Ребрина

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.