• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україна на рік продовжила заборону на імпорт товарів з РФ

    Опубликовано: 2021-12-24 18:00:09

    Україна продовжила на рік заборону на торгівлю низкою товарів з Російською Федерацією.

    Уряд схвалив зміни до постанови Кабінету Міністрів від 30 грудня 2015 року № 1147 «Про заборону ввезення на митну територію України товарів, що походять з Російської Федерації».

    А саме, змінами продовжено дію постанови до 31 грудня 2022 року замість 31 року 2021 року.

    Серед заборонених для імпорту товарів — м’ясо, риба, деякі молочні продукти та кава, чай, солодощі, алкоголь та цигарки, лікарські засоби, добрива, промислові товари, транспортні засоби, паперові вироби тощо.

    Нагадаємо, 15 травня Кабінет Міністрів поповнив перелік російських товарів, заборонених до ввезення в Україну. У 2019 році дію постанови також продовжили до кінця 2021 року.

    Йдеться про заборону ввезення в Україну з Росії груп промислових товарів, мінеральних добрив, сільськогосподарської продукції, транспортних засобів.

    Спеціальне мито, введення якого також підтримав уряд, буде застосовуватись з 1 серпня 2019 року незалежно від інших видів мита.

    Инф. finance.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.