• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • До кінця року всі регіони вийдуть із «червоної» зони, - KSE

    Опубликовано: 2021-12-23 16:30:52

    В Україні наразі захворюваність йде на спад шість тижнів поспіль після напливу "Дельта"-хвилі. Лише дві області країни перебувають у "червоному" рівні епіднебезпеки, однак до кінця року всі регіони вийдуть із зони найжорсткіших обмежень.

    Про це йдеться в матеріалі РБК-Україна "Новий виклик. Що буде з епідемією "ковіду" в Україні через штам "Омікрон".

    Так, в областях поступово знижуються всі три епідемічно важливі показники - кількість заражень, кількість госпіталізацій та рівень смертності.

    Лише дві області країни - Волинська та Запорізька - залишаються у "червоній" зоні карантину через перевищений коефіцієнт позитивних тестів. Решта інших регіонів - у "жовтому" рівні.

    За прогнозом керівника Центру економіки охорони здоров'я KSE Юрія Ганіченка, усі регіони України вийдуть із "червоної" зони цього року.

    "Станом на сьогодні останні дві області - Волинська та Запорізька - показують ознаки виходу із червоної зони. Далі справа за Нацкомісією з питань ТЕБ ​​та НС", ​​- розповів виданню експерт.

    Раніше РБК-Україна писало, що майже вся Україна перейшла в "жовту" зону карантину. Тільки Волинська та Запорізька області перебувають у "червоній" зоні - втім, ситуація сьогодні почала покращуватись.

    УЛЯНА БЕЗПАЛЬКО, МАРІЯ КУЧЕРЯВЕЦЬ

    Инф. rbc.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.