• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ескалація біля українського кордону. ЄС виступить на підтримку України на саміті у Брюсселі, - Шольц

    Опубликовано: 2021-12-16 17:00:58

    За словами канцлера Німеччини Олафа Шольца, країни Євросоюзу на саміті наголошують, що принцип непорушності кордонів є основою миру в Європі. Така заява прозвучала у зв'язку із ситуацією на кордоні України.

    Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на виступ Шольца після прибуття на саміт ЄС у Брюсселі, передає ТАСС.

    "Важливо також обговорити складну ситуацію України, питання, що відбувається з пересуваннями (російських, - ред.) військ уздовж кордону. У зв'язку з цим ми сьогодні тут ще раз наголосимо, що принцип непорушності кордонів є однією з найважливіших основ світу в Європі, що ми разом робитимемо все для того, щоб вони справді не порушувалися", - сказав Шольц.

    Агресія Росії щодо України стане однією з головних тем саміту ЄС 16 грудня в Брюсселі. Також 27 країн приймуть рішення про продовження на півроку санкцій проти РФ.

    Нагадаємо, канцлер Німеччини Олаф Шольц відреагував на висилку двох російських дипломатів із країни. Він назвав це рішення правильним.

    ІВАННА ШОВКУН

    Инф. rbc.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.