• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Італії ввели обов'язкову COVID-вакцинацію для ряду професій: хто в списку

    Опубликовано: 2021-12-15 17:30:51

    В Італії сьогодні, 15 грудня, набула чинності вимога про обов'язкову вакцинацію від коронавірусу для ряду професій. Зокрема, це стосується працівників шкіл, співробітників адміністративних установ, правоохоронців, військових і рятувальних служб.

    Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на dpa.

    "У середу в Італії набули чинності посилені вимоги до вакцинації від коронавірусу, відповідно до яких шкільний персонал, співробітники адміністрацій, поліцейські, солдати і рятувальники повинні пройти обов'язкову вакцинацію для продовження роботи", - пише видання.

    Рішення про обов'язкову вакцинацію працівників цих професій було прийнято в листопаді, з винятком для тих, хто має обґрунтовані медичні протипоказання.

    За відмову від щеплення італійцям загрожують штрафи до 1 тисячі євро. Крім того, таким людям не буде нараховуватися заробітна плата.

    Медики, на яких ця вимога поширилася ще раніше, повинні будуть прищепитися ще однією дозою через 9 місяців після другої дози.

    Нагадаємо, 14 грудня уряд Італії прийняв рішення продовжити надзвичайний стан, яке було введено через коронавірус, ще на три місяці. Таким чином, режим НС в країні триватиме щонайменше до 31 березня.

    ОЛЬГА БЕЛЕЙ

    Инф. rbc.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.