• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Після хвороб серця та онкології. COVID посів третє місце в списку причин смерті

    Опубликовано: 2021-12-03 17:30:29

    В Україні коронавірус посідає третє місце серед причин смертності. Він займає позиції після серцево-судинних і онкологічних захворювань.

    Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на дані Національної академії наук України.

    "У структурі причин смерті COVID-19 посідає третє місце після серцево-судинних і онкологічних захворювань", - йдеться в повідомленні.

    У НАН зазначають, що враховувати те, що під час пандемії люди помирають і з інших причин, бо лікарні не можуть надати своєчасну допомогу, а пацієнти не можуть дістатися до медичних пунктів.

    "На скорочення українського населення впливає і пандемія, хоча остаточні оцінки можна буде дати лише по її завершенні. Ми зараз перебуваємо всередині процесу, але цифри вже свідчать про те, що пандемія робить свій внесок у смертність", - пояснюють у НАН.

    Нагадаємо, наприкінці листопада Національна академія наук України заявила, що пік смертності від COVID-19 вже пройдено.

    Додамо, за прогнозами ООН, населення України скорочується одним із найшвидших у світі темпів. До 2050 року воно зменшиться до 35 млн.

    МАРІЯ КУЧЕРЯВЕЦЬ

    Инф. rbc.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.