• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Експертна комісія в США рекомендувала схвалити таблетки від COVID-19

    Опубликовано: 2021-12-02 09:15:19

    Група експертів у галузі охорони здоров'я, призначена урядом США, рекомендувала регулятору таблетки "Молнупіравір" американської фармацевтичної компанії Merck від COVID-19 для дорослих пацієнтів з групи високого ризику. 13 експертів проголосували "за", 10 - "проти".

    Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на AFP.

    Очікується, що управління з санітарного нагляду за якістю харчових продуктів і медикаментів незабаром видасть дозвіл на використання препарату в екстрених випадках.

    Очікується, що таблетки Merck стануть першим дозволеним пероральним препаратом для лікування COVID - 19 у Сполучених Штатах.

    Нагадаємо, що Європейське агентство з лікарських засобів (EMA) приступило до безперервного огляду таблеток від коронавірусу "Молнупіравір" компанії Merck.

    Додамо, що в Україні нещодавно стартували клінічні випробування препарату "Ритонавір" виробництва Pfizer в таблетках по 150 мг.

    АРТУР РОДИВИЛОВ

    Инф. rbc.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.