• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Польща запровадила заборону на сторонніх у прикордонній з Білоруссю зоні: кого торкнеться

    Опубликовано: 2021-12-01 14:15:18

    Польща до 1 березня 2022 року ввела заборону на перебування сторонніх у прикордонній з Білоруссю зоні через спроби "мігрантів Лукашенка" прорватися до ЄС. Відповідне розпорядження міністра внутрішніх справ Польщі Маріуша Каміньського викладено на сайті МВС країни.

    Польський президент Анджей Дуда підписав цю поправку до закону про охорону держкордону.

    Дія заборони поширюється на 183 населені пункти вздовж кордону з Білоруссю не далі 3 км від неї. Раніше у цій зоні діяв надзвичайний стан.

    Заборона не торкнеться роботи екстрених служб, швидкої допомоги, а також військовослужбовців та працівників різних силових органів. Передбачені й інші винятки – переважно для мешканців цієї зони, людей, які працюють у цих районах, студентів, священнослужителів та тих, хто займається розв'язанням адміністративних питань.

    Командир прикордонної служби Польщі може на свій розсуд дозволити перебувати на цій території й іншим особам, зокрема журналістам.

    Евгений Пилипенко

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.