• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Україні розширили список препаратів для лікування COVID-19

    Опубликовано: 2021-11-25 10:00:52

    Кабінет міністрів розширив список медикаментів, які застосовуються для лікування коронавірусу. До нього додалися препарати "Молнупіравір" та "Ритонавір".

    Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля в Telegram.

    "Уряд розширив перелік медикаментів, які застосовуються для лікування COVID-19. Це дозволить оперативно взаємодіяти та вести перемовини зі світовими виробниками щодо постачання лікарських засобів із високою ефективністю, та які перебувають на фінальних стадіях досліджень", - зазначив Шмигаль.

    Таким чином, уряд ухвалив постанову, яка дозволить придбати препарати від COVID-19 "Молнупіравір" та "PF-07321332/ритонавір" у разі позитивних результатів їхніх клінічних випробувань та реєстрації препаратів у США чи ЄС.

    Нагадаємо, що Європейське агентство з лікарських засобів (EMA) приступило до безперервного огляду таблеток від коронавірусу "Молнупіравір" компанії Merck.

    Додамо, що в Україні нещодавно стартували клінічні випробування препарату "Ритонавір" виробництва Pfizer в таблетках по 150 мг.

    МАРІЯ КУЧЕРЯВЕЦЬ

    Инф. rbc.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.