• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Apple безкоштовно полагодить iPhone 12 із непрацюючим динаміком

    Опубликовано: 2021-11-23 14:45:37

    Компанія Apple повідомила, що виявила ваду у деяких смартфонів iPhone 12 та iPhone 12 Pro — під час дзвінків у них не працює динамік. Смартфони з таким недоліком можна безкоштовно полагодити в сервісних центрах Apple.

    Як з'ясувала компанія, вада зі звуком зустрічається в iPhone 12 та iPhone 12 Pro, випущених із жовтня 2020 року до квітня 2021 року. Пропозиція компанії про ремонт стосується iPhone 12 та iPhone 12 Pro, які куплені не раніше, ніж два роки тому. Моделі iPhone 12 mini та iPhone 12 Pro Max, що входять до серії iPhone 12, не включені до цієї програми з безкоштовного ремонту.

    Власникам iPhone з вадами Apple радить звернутися до авторизованого сервісного центру. Фахівці оглянуть смартфон та з'ясують, чи він відповідає вимогам цієї програми з ремонту. Якщо у iPhone 12 є пошкодження, яке перешкоджає виконанню ремонту (наприклад, екран, що тріснув), в сервісі його полагодять. У деяких випадках, попереджає Apple, за додатковий ремонт може стягуватися плата.

    Андрей Квятковский

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.