• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • США вводять нові санкції через Північний потік-2 – Блінкен

    Опубликовано: 2021-11-23 13:30:42

    США запроваджують нові санкції через російсько-німецький газопровод Північний потік-2. Про це йдеться у заяві держсекретаря США Ентоні Блінкена на сайті відомства.

    За його словами, держдеп надав Конгресу США звіт на основі закону про захист енергетичної безпеки Європи від 2019 року (PEESA). До нього включено два судна та одне пов'язане з Росією підприємство, які брали участь у проєкті Північний потік-2, йдеться в повідомленні.

    "На компанію Transadria Ltd. буде накладено санкції відповідно до PEESA, а її судно Marlin буде ідентифіковано як заблокована власність", – заявив Блінкен.

    Друге судно держдеп не називав, проте нагадав, що США на сьогодні ввели санкції проти восьми осіб та 17 суден за спорудження ПП-2.

    Блінкен зазначив, що США виступають проти ПП-2 і продовжують працювати з Німеччиною, союзниками та партнерами, щоб знизити ризики, які газопровід несе Україні, країнам НАТО та ЄС.

    Марк Сировой

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.