• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Як правильно вибирати спідню білизну: 3 важливі нюанси

    Опубликовано: 2021-11-22 14:09:14

    Подумайте, чи достатньо уваги ви приділяєте своїй спідньої білизни? Адже від правильного вибору залежить не тільки ваш комфорт, а й здоров'я та впевненість протягом дня й сексуальність ввечері.

    Більшість людей оцінюють нові комплекти через призму “подобається/не подобається”. Саме тому ми вирішили допомогти вам у підібранні ідеальної спідньої білизни. Інструкцією з вибору з нами поділилися консультанти інтернет-магазину astratex.ua.

    Розмір

    Жіноча та чоловіча нижня білизна має бути чітко за розміром. Для його правильного визначення потрібно врахувати обхват стегон та талії. Замале спіднє впиватиметься у шкіру та завдаватиме дискомфорту під час носіння, а трусики на розмір більше можуть зісковзувати з тіла і знову ж таки ви відчуватимете через це дискомфорт.

    Тож, якщо вашого розміру обраної моделі немає, розгляньте інший варіант саме враз.

    Модель

    Існує безліч видів жіночих трусиків, що відрізняються фасоном, типом та висотою посадки: танга, хіпстери, бразиліани, французькі тощо. І якщо труси класичного крою та хіпстери зручно носити кожен день, стрінги радше обирають для особливих моментів.

    Вірогідно, для активного відпочинку та побачення у сукні ви не одягнете однакове спіднє. Так, французький фасон підійде під джинси з високою талією, а боксерки - для занять спортом.

    До речі, боксерки - це модель і чоловічих трусів анатомічного крою. Також представники сильної статі носять сліпи, хіпси, брифи, транки.

    Матеріал

    Для повсякденного носіння необхідна білизна з натуральної тканини, а саме 100% бавовни та сумішевих тканин з котоном. Але це зовсім не означає, що трусики з інших тканин носити заборонено. Атласні, віскозні та мережеві моделі підходять для інтимних моментів, адже підкреслюють жіночі принади.

    Як вибрати зручний бюстгальтер

    Якщо вам здається, що бюстгальтер незручний, вільний, занадто тісний або сидить якось не так, швидше за все, ви обрали не те бра за розміром та формою грудей. Так, для невеликого бюста потрібен бюстгальтер із пуш-ап, який підштовхуватиме груди вгору, зводячи їх разом. А якщо маєте конусоподібну форму грудей, зверніть увагу на моделі з глибоким декольте, бандо, контурні, легким пуш-ап.

    Щоб визначити точний розмір, необхідно виміряти обхват сантиметровою стрічкою під грудьми й обхват самих грудей по точках, що виступають. Завдяки таким міркам, вам вдасться вибрати відповідний розмір з розмірної сітки виробника.

    Проте є кілька критеріїв, на які також варто звертати увагу під час вибору ліфчика, а саме:

    • чашки повинні щільно облягати груди;
    • лямки не мають врізатись під шкіру;
    • не можна сильно здавлювати груди - застій крові в них може призвести до проблем зі здоров’ям.

    Вагітним жінкам та мамам, що годують немовлят, необхідна спеціальна білизна. Адже жінці потрібно зберегти привабливу форму грудей й знизити хворобливі відчуття, які часто виникають у період лактації.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.