• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Рада схвалила виділення ще 2,5 млрд грн на ремонт доріг та національну авіакомпанію

    Опубликовано: 2021-11-19 14:15:29

    Верховна Рада України ухвалила за основу законопроєкт №6298 з поправками до державного бюджету на 2021 рік щодо виділення 2,5 млрд грн для фінансування інфраструктурних проєктів та створення національної авіакомпанії, флот якої буде сформовано з літаків виробництва ДП "Антонов". За відповідне рішення проголосували 236 народних депутатів.

    За результатами голосування депутати також підтримали скорочення удвічі термінів підготовки проєкту закону до другого читання. Законопроєкт зареєструвала група депутатів від Слуги народу 8 листопада 2021 року.

    Згідно з пояснювальною запискою, законопроєкт №6298 передбачає збільшення дохідної частини держбюджету завдяки перевиконанню надходжень щодо низки податків на 2,5 млрд грн.

    1 млрд грн спрямують на будівництво та ремонт автошляхів Укравтодором. Ще 1 млрд грн виділять на реалізацію проєктів програми Великого будівництва – дороги, об'єкти соціально-культурної сфери, збільшення субвенцій місцевим бюджетам на ремонт та будівництво комунальних доріг.

    На формування статутного капіталу національного авіаперевізника виділять 500 млн грн. Презентацію бізнес-плану нової авіакомпанії намічено на кінець листопада. Французька консалтингова компанія Aerogestion працювала над його розробкою.

    Наталия Фреик

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.