• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Міністри оборони України та Великої Британії: Не хочемо підривати РФ, але занепокоєні її активністю

    Опубликовано: 2021-11-17 13:45:14

    Великобританія та Україна не хочуть підривати чи стратегічно оточувати РФ, але стурбовані нарощуванням військ Росії біля українських кордонів та їхньою активністю. Про це йдеться у спільній заяві міністра оборони Олексія Резнікова та його колеги Бена Воллеса, яку опублікувала пресслужба Міноборони.

    "Наші уряди не бажають бути ворожими чи прагнути якимось чином стратегічно оточити чи підірвати РФ. Ми стурбовані нарощуванням військ та активністю Росії біля кордонів України", – йдеться у документі.

    Міністри заявляють, що суверенітет та територіальна цілісність України незаперечні. Зазначається, що Велика Британія стоїть пліч-о-пліч з народом України та віддана його підтримці – дві країни єдині у захисті спільних цінностей та свобод.

    У документі також наголошується, що Україна та Велика Британія – стратегічні партнери у сфері безпеки та оборони. Міністри нагадують, що минулого тижня було підписано міжурядову рамкову угоду, спрямовану на розвиток Військово-морських Сил України.

    Нинішня зустріч Резнікова та Воллеса – це черговий етап двосторонньої співпраці для підвищення обороноздатності України та взаємосумісності, йдеться у документі.

    Марк Сировой

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.