• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У злісних боржників-порушників швидкісного режиму вилучатимуть автомобілі

    Опубликовано: 2021-11-03 13:30:59

    Державна виконавча служба вилучатиме транспортні засоби у водіїв, які не сплачують штрафи за суттєве перевищення швидкості на міських автошляхах. Про це заявив заступник міністра юстиції з виконавчої служби Андрій Гайченко.

    За його словами, тригером до такої радикальної позиції Мін'юсту у справах щодо боржників стали резонансні ДТП у Харкові. Там, за попередніми даними Нацполіції, швидкість порушників перевищувала позначку 180 км/год.

    Гайченко зазначив, що тому вилучення авто водіїв-боржників, які перевищують швидкість у містах, розпочнеться саме з Харкова, далі ініціативу буде реалізовано у столиці, а згодом – і по всій Україні.

    Поки що умовною "цифрою реагування" обрано перевищення швидкості в 150 км/год.

    Виконавча служба за наявності законних підстав ініціюватиме і проводитиме спільно із працівниками МВС вилучення за борги автомобілів таких "швидкісних" порушників, наголосив Гайченко.

    Анна Лыса-Кузмич

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.