• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У МОЗ очікують, що пік захворюваності COVID-19 протримається ще тиждень-два

    Опубликовано: 2021-11-02 13:30:03

    Очікується, що пікові показники захворюваності на COVID-19 фіксуватимуться ще протягом двох тижнів. Про це на брифінгу сказав перший заступник міністра охорони здоров'я Олександр Комарида, повідомляє Укрінформ.

    "З приводу прогнозу. Зараз виходимо на пік, після чого, звичайно, буде спад, і ми це очікуємо. Найближчі тиждень-два, думаю, ще спостерігатиметься така ситуація", – сказав чиновник.

    На запитання про те, чи потрібно буде вакцинуватися від коронавірусу щороку, Комарида відповів, що поки ніхто не може передбачити, як поводитиметься вірус надалі.

    "Поки точно ніхто не скаже, як поводитиметься вірус, і чи буде вакцинація щорічною. Це залежатиме від епідеміологічної ситуації по всьому світу. Україна планує забезпечувати централізовано і безкоштовно вакциною громадян як мінімум на найближчі два роки", – сказав Комарида.

    Вадим Ребрина

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.