• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Жодна третя країна не має права вето на вступ України до НАТО - міністр оборони США

    Опубликовано: 2021-10-20 15:00:57

    Жодна третя країна, зокрема і Росія, не має права вето на вступ України до НАТО. Про це сказав на брифінгу у Києві міністр оборони США Ллойд Остін, передає кореспондент УНН.

    Цитата

    “Жодна третя країна не має права вето на вступ (країни — ред.) до НАТО. Україна має право вирішувати свою майбутню зовнішню політику без зовнішнього втручання. Я скажу, що наша підтримка українського суверенітету є непохитною, і ми будемо продовжувати працювати разом”, — сказав Остін.

    Деталі

    Міністр заявив, що після саміту НАТО союзники запевнили у своїй підтримці власного курсу України, вільного від зовнішнього впливу — це стосувалось і прагнень держави щодо членства в Альянсі.

    Додамо

    19 жовтня Міністр оборони США Ллойд Остін прибув до Києва з візитом, у рамках якого планує підтвердити непохитну підтримку Сполученими Штатами суверенітету і територіальної цілісності України.

    Саша Картер

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.