• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • До кінця року Україна подасть до ООН оновлені резолюції щодо Криму – Зеленський

    Опубликовано: 2021-10-06 15:15:25

    До кінця року Україна подасть до ООН оновлені резолюції щодо Криму. Про це президент Володимир Зеленський сказав під час спільної пресконференції із президентом Ізраїлю Іцхаком Герцогом під час його візиту до Києва.

    Зеленський подякував Ізраїлю за принципову підтримку суверенітету і територіальної цілісності України і висловив сподівання, що ця позиція не зміниться і в подальшому – зокрема, в рамках ООН.

    За словами Зеленського, до кінця цього року Україна подасть на розгляд Генасамблеї ООН оновлені резолюції про ситуацію з правами людини в окупованому Криму. Також резолюції стосуватимуться питання мілітаризації незаконно анексованого півострова.

    Зеленський повідомив, що під час переговорів із президентом Ізраїлю обговорювалися виклики, з якими Україна зіткнулася в сфері безпеки – у зв'язку з війною на Донбасі і російською агресією в Криму.

    Президент Ізраїлю, у свою чергу, подякував українській владі за просування закону про антисемітизм, висловив надію на подальше зміцнення співпраці між країнами в різних сферах, а також запросив Зеленського відвідати з офіційним візитом Ізраїль.

    Оксана Житнюк

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.