• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • КМЦЗ підтримує захисників України

    Опубликовано: 2021-08-27 15:45:16

    З початку 2021 року 111 учасників антитерористичної операції / операції об’єднаних сил (АТО/ООС) знайшли роботу за сприяння Київського міського центру зайнятості.

    Послугами столичної служби зайнятості за цей час скористались 760 безробітних з числа військовослужбовців, які брали участь в антитерористичній операції, зокрема, 524 з них було охоплено профорієнтаційними послугами. Допомогу по безробіттю на сьогодні отримують 208 учасників АТО/ООС.

    «Захисники України для служби зайнятості - пріоритетна категорія громадян. Столична служба зайнятості допомагає учасникам АТО/ООС в пошуку роботи, відповідно до їх фаху та кваліфікації, надає профорієнтаційні та консультаційні послуги. З ними працюють фахівці служби, зокрема, навчають правильно складати резюме, будувати свою співбесіду з роботодавцями та ін. При цьому до кожного застосовується індивідуальний підхід», - повідомив директор Київського міського центру зайнятості Віктор Білич.

    Звільнених в запас військовослужбовців, які звернулися до державної служби зайнятості, інформують про стан ринку праці столиці, наявність вільних робочих місць. Їм пропонують відвідати групові консультації – семінари з техніки пошуку роботи, тренінги, міні-ярмарки та ярмарки вакансій, а за потреби - пройти професійну підготовку чи перепідготовку та підвищити свою кваліфікацію.

    Щоб розширити спектр послуг для ветеранів АТО/ООС та підвищити їх ефективність, Київський міський центр зайнятості домовився про співпрацю з Благодійною організацією «Благодійний фонд «Ветеран Хаб++». Однією із спільних ініціатив став недавній кар’єрний захід для учасників бойових дій #РОБОТА_Є, приурочений до 30-річчя Незалежності України. У ньому взяли участь провідні роботодавці столиці, які презентували свої вакансії, знайомили з умовами праці на підприємствах, вимогами до претендентів. На заході побували понад 50 учасників бойових дій, десять з яких подали своє резюме на розгляд роботодавцям. Такі заходи корисні тим, що шукачі роботи мають можливість безпосередньо поспілкуватися з роботодавцями та вирішити питання майбутнього працевлаштування.

    Київський міський центр зайнятості сьогодні це:
    Найбільша база можливостей
    Безкоштовні послуги для безробітних та роботодавців

    Відділ інформаційної роботи Київського міського центру зайнятості

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.