• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Києві повністю припинили евакуацію автомобілів: названо причину

    Опубликовано: 2021-08-18 10:00:18

    Робота Інспекції з паркування паралізована, евакуація автомобілів не проводиться через розслідування фактів перевищення службових повноважень Інспекції у 2019−2020 рр.

    Про це написав заступник голови Київської міської державної адміністрації Костянтин Усов у Telegram.

    Це пов’язано із розслідуванням, під час якого сервери і робочі станції Інспекції були вилучені. Такі події викликали хаос на дорогах столиці. Водії паркуються в недозволених місцях, а евакуація авто порушників не проводиться.

    «МВС спільно з Генпрокуратурою повідомили про підозру керівництво і ряд працівників Інспекції з паркування, підпорядкованої Департаменту транспорту і інфраструктури КМДА. Розслідування стосується подій 2019−2020 років. Мене поінформували, що зараз Інспекція обезголовлена ​​і практично паралізована. Сервери і робочі станції Інспекції видалені. Евакуація автомобілів, які істотно перешкоджають дорожньому руху, не здійснюється. Водії безкарно паркуються на тротуарах, смугах громадського транспорту. Згідно з відкритими наслідком документами, Нацполіція України перевіряє факти нібито перевищення службового становища керівництвом Інспекції у 2019−2020 рр.», — йдеться в заяві заступника голови КМДА.

    При цьому в КМДА готові до співпраці з правоохоронцями, але закликають відновити порядок на дорогах столиці.

    «КМДА відкрита до органів досудового розслідування. Діє принцип повної готовності до співпраці з правоохоронцями. Водночас необхідно якомога швидше відновити діяльність Інспекції. Хаос на вулицях, бардак на в’їздах в лікарні, припарковані смуги громадського транспорту і анархія на пішохідних переходах — неприпустимі», — підкреслив Усов.

    Инф. finance.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.