• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В індійській пустелі з'явиться найбільша в світі сонячна електростанція

    Опубликовано: 2021-07-21 16:30:12

    В Індії дозволили будівництво сонячної електростанції потужністю 4,75 ГВт, вона стане частиною Парку відновлюваної енергетики потужністю 30 ГВт. Ця електростанція виявиться найбільшою не тільки в країні, але і у всьому світі. Крім того, потужність парку 2032 року планують збільшити до 60 ГВт, що дозволить зробити зелену енергію більш доступною.

    Будівництвом займається державна енергетична компанія NTPC. Вона вже отримала дозвіл профільного міністерства. Сонячна електростанція розміститься в пустелі Тар, пише Renen.

    NTPC планує виробляти зелений водень у “комерційних масштабах” за допомогою електроенергії, яку вироблятиме ця сонячна електростанція.

    Проєкт буде реалізований у рамках урядової програми Ultra Mega Renewable Energy Power Park (UMREPP), спрямованої на будівництво великих електростанцій, що працюють на основі ВДЕ.

    Згідно з недавнім прогнозом, в поточному десятилітті Індія побудує 138 ГВт сонячних електростанцій. На кінець лютого-2021 в Індії встановлена потужність ВДЕ вже досягла 93 ГВт.

    Инф. finance.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.