• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Відпочинок на Закарпатті: де можна гарно відпочити влітку

    Опубликовано: 2021-06-28 22:36:08

    Відпочинок на Закарпатті: де можна гарно відпочити влітку

    Літо – час мандрівок та активного відпочинку. Це не лише нові пригоди, а й емоції та відкриття. Досвід показує, що гарно відпочити можна не лише на розрекламованих курортах у країнах Європи. І в Україні є місця для відпочинку спокійного відпочинку з сім`єю чи галасливою компанією друзів. Особливою популярністю користується Закарпаття. Тут є багато туристичних родзинок, а відпочинок завжди дивує різноманіттям.

    В чому особливість відпочинку на Закарпатті

    Цей край особливий у будь-яку пору року і приваблює сотні туристів. Вражає не лише мальовнича природа, а й історія, традиції, звичаї. Тут є всі умови, щоб відірватися від щоденної суєти, відновити душевний спокій, а також відчути гармонію з природою.  Сама природа – кришталеве гірське повітря, чисті карпатські ріки – створює всі умови не лише для відпочинку, а й для оздоровлення.

    Саме тому у Закарпатті є багато санаторіїв, де можна з користю провести час. Наприклад, на сайті vsesanatorii.com/ua/sanatorii-karpaty-zakarpattya/ є перелік закладів, їх детальні описи та чіткі фото. А якщо вам важко підібрати санаторій чи пансіонат, зверніться до менеджерів, і вони допоможуть вам. Також тут можна дізнатися про акції та знижки.

    Крім того, відпочинок на Закарпатті дуже різноманітний, тут є все для спокійного сімейного відпочинку, і для активного відпочинку з компанією друзів, і для мандрівки з дітьми. Тут кожен знайде заняття до душі, а сам відпочинок подарує незабутні емоцій на тривалий час.

    Чому варто обрати санаторій  Карпати в Чинадієво

    Санаторій Карпати розташований у серці Закарпаття, а поблизу – відомий колишній Замок Шенборна. Пам’ятка архітектури та місцева знаменитість, яку щодня відвідують безліч екскурсійних груп, захоплює подих та викликає щире захоплення.

    Головна спеціалізація санаторію – серцево-судинні захворювання, однак тут приймають відвідувачів і з іншими супутніми захворюваннями. Заклад складається із кількох корпусів. Так, у першому корпусі можна замовити економні номери зі всіма зручностями.

    У п`ятому корпусі є нові номери  з покращеним ремонтом. А ще тут є перехід в лікувальний корпус та басейн. У третьому корпусі є люкси та напівлюкси. Навіть дуже вибагливі туристи будуть задоволені рівнем комфорту у закладах.

    Цікаво, що загальна площа території закладу – понад 40 га. Тому тут є багато місця для неспішних прогулянок. Також на території є  природні мінеральні джерела для внутрішнього прийому, штучне озеро, закритий басейн. Обирайте відпочинок на Закарпатті, і вас захочеться повертатися сюди знову і знову!

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.