• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Україну привезли 500 доз ще не зареєстрованої тут вакцини. Це приватне замовлення

    Опубликовано: 2021-05-28 14:00:50

    В Україну доставили 500 доз вакцини проти COVID-19 Janssen виробництва компанії Johnson&Johnson. Це приватне замовлення.

    Про це повідомляє Укрінформ.

    Препарат придбала компанія зі США для своїх співробітників. Відповідний дозвіл вони отримали в Міністерстві охорони здоров’я, де також це підтвердили.

    Кажуть, що вакцина для працівників у сфері рибальства на Алясці.

    "Вакцина виробництва Johnson&Johnson ще не зареєстрована в Україні. 500 доз цієї вакцини було завезено на територію нашої держави згідно з затвердженим порядком ввезення незареєстрованих лікарських засобів, стандартних зразків, реагентів виключно для вакцинації працівників приватної компанії, яка оплатила її вартість, організувала доставку та забезпечила дотримання температурного режиму. Співробітники компанії працюють на Алясці у сфері рибальства, тож вакцинація сертифікованою в США вакциною є вимогою в’їзду на територію Сполучених штатів Америки", – пояснили у МОЗ.

    А також запевнили, що компанія надала всі необхідні документи, які визначені порядком.

    Катерина Амеліна

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.