• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Укрпошта переходить на наземне сполучення з Білорусcю

    Опубликовано: 2021-05-25 15:07:47

    Укрпошта продовжує доставляти відправлення в напрямку Білорусі з України. Доставка посилок відбуватиметься наземним автотранспортом.

    Компанія не використовуватиме авіатранспорт для доставки відправлень до Білорусі у зв’язку із ухваленим 25 травня рішенням уряду про те, що Україна припиняє авіасполучення з Білоруссю з 00:00 26 травня. Про це повідомив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль та міністерство інфраструктури.

    Укрпошта також надасть можливість «Белпошті» відправляти посилки до українських клієнтів. Щомісяця з України до Білорусі відправлялося до 10 тисяч посилок, дрібних пакетів, листів і майже така ж кількість відправлень надходила до України.

    Крім того, Укрпошта  забезпечить транзит відправлень інших пошт світу до Білорусі наземним транспортом. І також продовжить виконання спільного проекту з Windrose Airlines для міжнародного мобільного маркетплейсу Joom в рамках якого виконуються регулярні вантажні чартерні рейси з Гонконгу до Києва із подальшим транспортування частини відправлень для Молдови та Білорусі. 

    Через зміну способу доставки можливі зміни у строках доставки відправлень до Білорусі. 

    Приносимо вибачення за тимчасові незручності.

    Нагадаємо, що вичерпну інформацію про  терміни доставки  можна отримати на сайті Укрпошти.

    Пресслужба АТ "Укрпошта"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.