• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Все починається з насіння: вибираємо якісне насіння огірків

    Опубликовано: 2021-05-21 15:22:28

    Все починається з насіння: вибираємо якісне насіння огірків

    Свіжі хрумкі огірочки з грядки – сама згадка викликає апетит. А цю культуру вирощують на присадибних ділянках і дачах. Огірки солять, квасять, маринують, роблять свіжі салати  та смачні заготовки на зиму.

    Огірки смачні і корисні, вони місять мало калорій, але багаті цинком, калієм, магнієм фолієвою кислотою. Овочі допомагають очищенню організму, а також вирівнюють баланс солі в ньому. Свіжі огірки незамінні для масок, адже мають тонізуючу та очищуюючу дію.

    Насіння огірків: в чому особливості

    Однак щоб отримати щедрий урожай, варто правильно вибрати насіння. Сьогодні на ринках та у спеціалізованих магазинах можна знайти величезний вибір  насіння різних сортів. Наші бабусі могли лише мріяти про таке різноманіття. Водночас сам процес вибору став складнішим. А оскільки огірки досить примхлива культура, то вибір сортів не завжди легкий.

    Якщо ви тільки плануєте купити насіння овочів https://semena.in.ua/nasinnya-ovochiv/, не нехтуйте простою рекомендацією: купуйте тільки у перевірених точках продажу, а не «з рук». В онлайн-каталозі на сайті інтернет-магазину компанії «Професійне насіння»  ви можете замовити насіння, яке має відмінну схожість та стійке до хвороб та різних погодних умов. За вигідними цінами можна придбати голландські сорти та гібриди.

    А якщо ви сумніваєтеся, які саме сорти обрати, ви можете звернутися до фахівців і вони допоможуть зробити вибір чи оформити замовлення у разi виникнення питань.

    Що важливо врахувати перед покупкою насіння

    Насамперед врахуйте, що сорт насіння має відповідати тим умовам, у яких ви плануєте їх вирощувати.

    • Зверніть увагу, де ви будете вирощувати – на відкритому грунті чи в теплиці. Не менш важливим є сусідство – які культури будуть рости неподалік огірків.

    • Особливості грунту – вологий чи посушливий.

    • Місце висадки. На врожайність культури впливає місце вирощування: воно має  бути сонячне, без протягів. А мікроклімат – помірний.

    Який саме сорт обрати – питання індивідуальне. Адже дискусії городників і дачників щодо певного сорту виникають через різні очікування. Так, одні орієнтуються на те, щоб мати свіжі огірочки всі літні місяці, а інші хочуть засолити якомога більше овочів.

    В інтернет-магазині компанії «Професійне насіння»  можна замовити насіння не лише огірків, а й столових буряків, моркви, перцю, селери, томатів, цукрової кукурудзи – в онлайн каталозі представлено кілька десятків позицій. Асортимент інтернет-магазину оцінять і новачки, і досвідчені дачники. Шукати на сайті легко і зручно: завдяки фільтрам процес пошуку став ще простішим. А оформити замовлення можна за лічені хвилини.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.