• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Зеленський заявив, що успішна судова реформа - це каталізатор інтеграції України в ЄС та НАТО

    Опубликовано: 2021-03-02 09:45:34

    Президент Володимир Зеленський заявив, що успішна судова реформа в Україні є каталізатором для інтеграції в Європейський союз та НАТО. Про це він сказав під час Всеукраїнського Форуму “Україна 30. Розвиток Правосуддя”, передає кореспондент УНН.

    Цитата

    “Успішна судова реформа в Україні є каталізатором нашої інтеграції в Європейський союз та НАТО. І найголовніше — забезпечення громадянам права на чесний та незалежний суд — це базовий принцип будь-якої демократичної держави”, — заявив Зеленський.

    Доповнення

    Верховна Рада на цьому тижні розгляне законопроект щодо судової реформи.

    Нагадаємо, Офісі Президента було представлено Стратегію розвитку органів правосуддя та конституційного судочинства на 2021-2023 роки.

    У Верховній Раді зареєстровано три законопроекти, ініційовані Президентом України Володимиром Зеленським щодо функціонування судової системи.

    Проведення судової реформи в Україні є однією з умов отримання другого траншу макрофінансової допомоги від Європейського союзу.

    Анна Мурашко

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.