• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • «Маємо збільшити кількість туристів до 2 млн», – Олександр Скічко про туристичний потенціал Черкащини

    Опубликовано: 2021-02-24 09:04:42

    Завдяки розвитку інфраструктури, туристична галузь в Черкаській області має змогу стрімко розвиватися. А кількість відвідувачів регіону має збільшитись удвічі – до 2 млн. Про це заявив очільник Черкаської ОДА Олександр Скічко, передає прес-служба відомства.

    «За програмою #Велике_булівництво торік було збудовано багато доріг– цьогоріч, сподіваюся, буде не менше, а, можливо, навіть більше, – зазначив О.Скічко. Завдяки цьому, Черкаська область, яка має великий внутрішньо туристичний потенціал, може збільшити притік туристів удвічі – до 2 млн», - наголосив очільник Черкаської ОДА.

    За словами О. Скічка, вже є інвестори для розвитку внутрішнього туризму. А це створення додаткових робочих місць, податки, які йтимуть на розвиток громади, популяризація пам’яток та їх збереження.

    «Гроші в інвесторів є, нам же треба створити всі умови, аби вони захотіли вкласти їх саме в Черкащину», – наголосив він. – Кожна місцевість нашої області може бути унікальною та цікавою для відвідин туристами. Треба захотіти їх представити назагал. Це і робота територіальних громад. На сьогодні у нас є реальна можливість збільшити потік туристів. За 200 кілометрів від нас столиця, де проживає більше 5 мільйонів осіб. 10% із них щорічно мають бути тут. І це лише з Києва, не кажучи про інші області.

    Зі свого боку очільник Черкащини готовий популяризувати свою область всюди: на форумах, зустрічах, торгово-промисловій палаті.

    Прес-служба Черкаської ОДА

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.