• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Німеччина виділить 10 млн євро для сімей на Сході України

    Опубликовано: 2021-02-23 16:30:59

    Уряд Німеччини виділить 10 млн євро на розвиток соціальних послуг на Сході України на тлі пандемії COVID-19. Про це пише УНН з посиланням на посольство ФРН у Києві.

    Деталі

    Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) розширює проект СПІЛЬНО, спрямований на розвиток послуг для сімей із дітьми у громадах на Сході Україні. На його реалізацію уряд Німеччини через Німецький банк розвитку (KfW) виділить фінансування в розмірі 10 млн євро. Проект спрямовано на подальший розвиток соціальних послуг у 12 пілотних громадах на Сході.

    Зазначають, що основна увага приділяється інклюзивній освіті, стабільному доступу до чистої води й громадській активності молоді. Буде також покращено фізичну доступність закладів освіти. Проект охопить понад 500 тисяч мешканців на Сході України.

    Нагадаємо

    Більше 10 найбільших міжнародних авіаперевізників допоможуть Дитячому фонду ООН (ЮНІСЕФ) доставляти вакцини від коронавірусу, а також ліки та медичне обладнання для боротьби з пандемією.

    Златослава Максимук

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.