• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У 2006 році регіональні підприємства з газопостачання та газифікації не доплатили ДК «Газ України» за оплачений населенням газ 67 млн. грн.

    Опубликовано: 2006-03-29 10:10:00

    Загальна сума недоплати ДК «Газ України» регіональними підприємствами з газопостачання та газифікації за спожитий і оплачений населенням з початку 2006 року газ склала 67 млн. грн. Вкрай незадовільний стан розрахунків за спожитий населенням у п. р. природний газ таких підприємств з газопостачання та газифікації, як «Черкасигаз», «Львівгаз», «Закарпатгаз», «Волиньгаз», «Чернігівгаз», «Коростишівгаз».

    Такі факти було наведено під час проведеної ДК «Газ України» спільної  наради за участю керівників обласних державних адміністрацій і регіональних підприємств з газопостачання та газифікації. На нараді було проаналізовано діяльність низки підприємств з газопостачання та газифікації щодо забезпечення розрахунків з ДК «Газ України» за спожитий у п. р. населенням природний газ.

    Проведений фахівцями ДК «Газ України» аналіз засвідчує, що рівень оплати за газ жителів, наприклад, Черкащини з ВАТ «Черкасигаз» становить більше 70%. В той же час розрахунки цього підприємства з газопостачання й газифікації за газ для населення з ДК «Газ України» трохи перевищують 34%. У Закарпатті така розбіжність становить 40%. Аналогічна картина з розрахунками за спожитий населенням газ також у Львівській, Волинській, Чернігівській областях, Коростишівському районі Житомирщини.

    ДК “Газ України” наголосила на необхідності термінової ліквідації вказаних розбіжностей у розрахунках за газ підприємств з газопостачання і газифікації до кінця березня 2006 року. У разі невиконання даної вимоги ДК “Газ України” обмежить відповідно до рівня розрахунків реалізацію газу підприємствам з газопостачання і газифікації для потреб населення після завершення опалювального сезону. Це в свою чергу, може призвести до небажаних соціальних наслідків для населення, яке вчасно розраховується за газ.

    ДК «Газ України» також застерігає, що, у випадку зволікання підприємств з газопостачання та газифікації з ліквідацією наявних розбіжностей в розрахунках за газ для населення, відповідні матеріали буде передано Компанією до правоохоронних органів.

    Прес-служба ДК «Газ України»









    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.