• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Урядовий комітет під головуванням В'ячеслава Кириленка схвалив комплекс заходів щодо боротьби з туберкульозом

    Опубликовано: 2006-03-28 16:04:00

    Урядовий комітет з питань  гуманітарної та соціальної політики під головуванням Віце-прем’єр-міністра України В’ячеслава Кириленка схвалив проект розпорядження Про затвердження комплексу заходів щодо боротьби з епідемією туберкульозу на 2006 рік.

    За словами Віце-прем’єра, розпорядження передбачає заходи, спрямовані на розвиток системи надання протитуберкульозної допомоги населенню. В’ячеслав Кириленко повідомив, що „планується створити національну референс-лабораторію з діагностики туберкульозу, забезпечити закупівлю сучасного медичного обладнання, поліпшити інформування громадськості з питань профілактики і лікування цього захворювання тощо”.

    На реалізацію положень розпорядження у Державному бюджеті України передбачено 113 млн.грн.

    Також під час засідання Урядового комітету було схвалено проект постанови Про затвердження Національного переліку основних лікарських засобів і виробів медичного призначення. В’ячеслав Кириленко повідомив, що відповідний Проект розроблено з метою „наближення Національного переліку основних лікарських засобів до відповідного Переліку Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ)”.

    Інф. Урядовий портал

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.