• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Степанов: Україна готова до вакцинації від COVID-19

    Опубликовано: 2020-12-30 17:30:50

    Україна готова до проведення вакцинації від COVID-19 на всіх етапах, незалежно від закупленої вакцини. Про це під час брифінгу повідомив міністр охорони здоров’я Максим Степанов, передає кореспондент УНН.

    “Для нас важливо, щоб вакцинація від COVID-19 проходила достатньо швидко, достатньо оперативно, достатньо чітко по всіх регіонах. Вакцинальна програма не повинна втручатися у рутинні програми імунізації населення, вони не можуть призупинятися. Залучення фахівців та пунктів щеплень - повинні бути створені та залучені додатково саме для потреб COVID-19. Я можу сказати, що Україна готова до проведення вакцинації по всіх етапах, незалежно від виду вакцини, яку ми отримуємо”, — зазначив він.

    За його словами, найближчим часом буде повідомлено про заключення договорів з компаніями-виробниками щодо отримання вакцини.

    Нагадаємо, Україна очікує на перші поставки вакцини від коронавірусної хвороби COVID-19 за програмою COVAX у березні 2021 року, на фінальній стадії - підписання договорів з компаніями-виробниками вакцин, за якими у лютому в Україну зможуть доставити вакцину і почати “масштабну вакцинацію”.

    Як раніше повідомлялося в УНН, в Україні кампанія із вакцинації населення від COVID-19 у 2021-2022 роках відбуватиметься у 5 етапів. На першому етапі планується охопити близько 355 тисяч людей.

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.