• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Президент МОК назвав історичними майбутні Олімпійські ігри в Токіо

    Опубликовано: 2020-12-18 17:30:30

    Президент Міжнародного олімпійського комітету (МОК) Томас Бах вважає, що майбутні в 2021 році Олімпійські ігри в Токіо будуть визнані історичними, передає УНН з посиланням на федеральне агентство ТАСС.

    За словами Баха, японська сторона зараз докладе всіх можливих зусиль з підготовки до Ігор, які пройдуть влітку 2021 року, з урахуванням пандемії коронавірусу.

    “Я завжди говорив, що Токіо — найбільш підготовлене місто в історії Олімпійських ігор. І я завжди обережний, коли вживаю слово „історичний“, але ця (Олімпіада — ред.) буде історичною”, — сказав Бах.

    Також Бах зазначив, що японський уряд “дивиться в майбутнє і намагається вирішити проблеми ще до того, як вони виникнуть”. Також Бах висловив упевненість, що перед початком Олімпіади ситуація з коронавірусом зміниться, хоча в ряді країн світу вона зараз важка.

    Додамо, що Олімпіада в Токіо повинна була пройти з 24 липня по 9 серпня 2020 року. Через пандемію змагання були перенесені на рік і тепер пройдуть в період з 23 липня по 8 серпня 2021 року. При цьому назву Ігор “Токіо-2020” збережено.

    Сергій Куркович

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.